Добавка для покращення сну Pure Encapsulations (Best-Rest Formula) 120 капсул

Код товару:PE1762
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Середня людина витрачає більш ніж одну третину його або її сплячого життя' але це не те ж саме як Ваше тіло, що робить ніщо. Сон - зміцнювальний час для Вашого розуму і тіла' і якщо Ви коли-небудь страждали до наступного дня після сну поганої ночі' Ви знаєте, що це вірно. Якщо Ви не отримуєте достатньо сну' Вам могло б припасти, нелегко зосередившись на Ваших завданнях і залишившись продуктивними протягом дня. Відсутність якісного сну може також вплинути на Вашу пам'ять' а також Ваш настрій.

Коли Ви спите' Ваше тіло заживає і відновлює себе.

Позбавлення сну може змусити Вас почуватися хворими. З іншого боку' занадто багато сну - дев'ять або більше годин щоночі - можуть також викликати проблеми. Нещодавні дослідження також показали зв'язок між отриманням правильного об'єму відпочинку (між шістьма і вісьмома годинами) і здоровою вагою. Якщо Ви опиняєтеся той, хто кидає і повертається, коли Ви лягаєте спати, то такий продукт, як Формула Найкращого Відпочинку Чистої Герметизації, може бути тим, що Ви шукаєте.

Це доповнення містить унікальну суміш трав' у всіх з яких є довга історія просування сну.

Компоненти включають:

  • Pyridoxal-5-фосфат (вітамін B6) - сприяє створенню серотоніну' гормон , який природно регулює Ваше використання тіла, щоб відрегулювати Ваш Мелатонін циклів сну - коли Ваше тіло прокидається і засинає ,
  • Корінь Валеріана - зменшує кількість часу, який це займає для Вас, щоб заснути' в той час як також поліпшення якісної сну.
  • Лимонна м'ята для сну - працює поряд із коренем валеріани, щоб допомогти Вам заснути,

Кожна пляшка Формули Кращого Відпочинку містить 120 овочевих капсул' якого є достатньо, щоб тривати протягом максимум чотирьох місяців, залежно від Вашого дозування.

Рекомендована доза щодня - одна - дві капсули' за годину до часу сну.

Дозування


Як харчова добавка' візьміть 2 капсули за 30-60 хвилин до часу сну.

Запобіжні заходи


Магазин запечатаний у прохолодній' сухій області. Стійка трамбування: Використовуйте, тільки якщо печатка безпеки неушкоджена. Тримайтеся осторонь від досяжності дітей. Консультуйтеся з працівником охорони здоров'я, якщо Ви відчуваєте довгострокові труднощі зі сном' перед використанням у дітях' перед використанням у вагітних або жінках-годувальницях' тих, хто страждає від хвороби, та тими, хто бере лікування. Не керуйте або керуйте обладнанням, беручи мелатонін. Для цього продукту можна слугувати протипоказанням з аутоімунною хворобою або для людей, які беруть кортикостероїди. Дієтичні ГМО потреби, Не містить Гіпоалергенний Не містить Гіпоалергенний

Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за продуктами і ліками (FDA). Ці продукти не призначені, щоб діагностувати' лікувати або вилікувати будь-яку хворобу або захворювання. Будь ласка, консультуйтеся зі своїм лікарем перш, ніж почати будь-яке здійснення або програму харчової добавки або перед використанням їх або будь-якого продукту під час вагітності або якщо у Вас є серйозне захворювання.

4 218 ₴
Немає в наявності
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендPure Encapsulations
  • Страна производительСША
  • Форма выпускав капсулах
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари