Елітна імунна підтримка, PHARMA ELITE IMMUNE AID, OstroVit, 90 капсул

Код товару:ost-01198
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

OstroVit Pharma Immune Aid - це харчова добавка найвищої якості в капсулах HPMC, розроблена для тих, хто хоче тримати все у своїх руках, дбаючи водночас про свою імунну систему. Це чудова комплексна добавка, яка містить необхідні, найважливіші природні імуномодулювальні речовини для підтримки імунної системи.OstroVit Pharma - лінія, яка на перше місце ставить якість сировини, ретельність фармацевтичного виробництва та всіх компонентів, завдяки яким створюється добавка. OstroVit Pharma - це абсолютно елітні добавки для споживачів, які знають, що для них найважливіше.

  • Цілих 10 активних інгредієнтів
  • 90 капсул в упаковці.
  • Найвища якість сировини і технологій виробництва.
  • Скляний, темний флакон із капсулами.
  • Продукту вистачає на місяць прийому.
  • Комплекс інгредієнтів, що підтримують імунну систему

ОстроВіт Фарма Імунна допомога - склад

Екстракт ехінацеї пурпурової - стандартизований на 4% цикорієвої кислоти і 4% поліфенолів. Екстракт має високу ефективність у боротьбі з інфекціями верхніх дихальних шляхів, скорочує латентний період захворювання і збільшує кількість клітин імунної системи.

Екстракт бульб часнику DER 10:1 - часник, як і ехінацея, скорочує тривалість багатьох інфекцій, має сильну антибактеріальну та фунгістатичну активність, що є одним з основних чинників, які підтримують профілактику і правильне функціонування нашої імунної системи.

Екстракт кореня імбиру - являє собою 5% стандартизацію гінгеролів, що мають знеболювальні, протизапальні та природні імунні властивості.

Екстракт виноградних кісточок - стандартизований на 95% проантоціанідинів, як і гінгероли, проявляє високу реактивність у нашій імунній системі, зменшує запалення в організмі та демонструє високу тенденцію до детоксикації організму.

Цинк - у формі органічного та добре засвоюваного піколінату цинку, імовірно, є одним з основних мінеральних компонентів, що сприяють покращенню функціонування нашої імунної системи. Цинк бере участь в утворенні імунних антитіл, а його дефіцит збільшує ризик підвищення рівня маркерів запалення, тому таким важливим є його оптимальний рівень у нашому організмі.

N-ацетилцистеїн NAC - ацетильований цистеїн - органічна хімічна сполука, відома головним чином детоксикаційними функціями організму, яка безпосередньо сприяє синтезу головного антиоксиданту в нашому організмі - глутатіону. N-ацетилцистеїн покращує нашу імунну систему, запобігаючи бактеріальним і вірусним інфекціям, та підтримує стійкість організму до різних маркерів запалення з групи інтерлейкінів.

Вітамін D3 (холекальциферол) - вітамін D, також відомий як "сонячний вітамін", сприяє правильному засвоєнню/утилізації кальцію і фосфору і допомагає підтримувати нормальний рівень кальцію в крові. Крім того, цей вітамін допомагає підтримувати здоров'я кісток і зубів, а також сприяє правильному функціонуванню м'язів та імунної системи. Вітамін D бере участь у процесі поділу клітин.

Вітамін А - це група хімічних сполук, структури яких дуже схожі: ретинол, ретинальдегід, ретиноєва кислота або провітаміни, такі як бета, альфа або гамма-каротин. Вітамін А покращує стан нашої шкіри, зору та імунної системи.

Вітамін С - Вітамін С або L-аскорбінова кислота - це справжня імунна "бомба". Це сильний антиоксидант, який видаляє з наших клітин зайві вільні радикали, позитивно впливає на нервову та імунну системи, скорочує тривалість інфекції, заспокоює симптоми застуди і знижує утворення маркерів запалення в організмі.

Властивості інгредієнтів, що містяться в OstroVit Pharma Immune Aid:

  • Комплекс, що підтримує противірусний та антибактеріальний імунітет
  • Виявляти імуностимулювальні властивості за рахунок виробництва імунних клітин.
  • Натуральні трави та біологічні інгредієнти, які діють як свого роду природна допомога.
  • Більш швидка реакція на вторгнення бактерій і вірусів
  • Виявляють високі антиоксидантні (антиоксидантні) властивості.

Приймайте 1 порцію (3 капсули) на день, бажано під час їжі. Перед застосуванням бажано здати аналіз крові на 25-(OH)D і проконсультуватися з лікарем або фармацевтом. Препарат призначений для дорослих.

Інгредієнти

Вітамін С (L-аскорбінова кислота), N-ацетилцистеїн, екстракт бульб часнику DER 10:1, екстракт виноградних кісточок (95% проантоціанідинів - OPC), екстракт ехінацеї пурпурової (4% цикорійної кислоти), екстракт ехінацеї пурпурової (4% поліфенолів), екстракт кореня імбиру (5% гінгеролів), цинк (піколінат цинку), вітамін D (холекальциферол), вітамін А (ретинілацетат), оболонка капсули (наповнювач: гідроксипропілметилцелюлоза).

Продукт може містити молоко (зокрема лактозу), сою, арахіс, інші горіхи, насіння кунжуту, овес, яйця, ракоподібних, рибу.

Харчова цінність

Вага нетто продукту: 41 г.

Порцій у контейнері: 30

Розмір порції: 3 капсули

Активні інгредієнти 1 порція (3 капсули) % РІ*
Вітамін С (L-аскорбінова кислота) 400 мг 500
N-ацетилоцистеїн (NAC) 150 мг -
Екстракт бульб часнику ДЕР 10:1 100 мг -
Екстракт виноградних кісточок (95% проантоціанідинів - OPC) 100 мг -
Екстракт ехінацеї (4% цикорієвої кислоти) 100 мг -
Екстракт ехінацеї (4% поліфенолів) 100 мг -
Екстракт кореня імбиру (5% гінгеролів) 100 мг -
Цинк (піколінат цинку) 15 мг 150
Вітамін D (холекальциферол) 50 мкг/2000 МО 1000
Вітамін А (ретинілацетат) 800 мкг 100

*RI - Еталонне споживання

341 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендOstroVit
  • Країна виробникПольща
  • Форма випускуу капсулах
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари