Гідрофільна олія з олією жожоба для позбавлення від чорних цяток Celimax (Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil) 150 мл

Код товару:CLM-29852
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Ніжна, легка гідрофільна олія для зняття макіяжу, ефективно і глибокого очищає шкіру, видаляє змертвілі клітини шкіри, надлишки себума та інші забруднення, крім того, живить і насичує шкірний покрив живлющою вологою.

Олія насіння жожоба (1500ppm), дуже схожа на натуральний шкірний себум, пом'якшує і насичує шкіру поживними речовинами, вітамінами і мінералами.

Ба більше, сприяє утриманню вологи в шкірі й ефективно відновлює гідро-ліпідний баланс шкіри.

Склад насичений іншими рослинними оліями (11,500ppm), як-от олія оливки, виноградних кісточок, мигдалю тощо, для живлення та зволоження шкіри, відновлює гідроліпідний баланс шкіри та підтримує оптимальний рівень зволоження, сприяє підвищенню еластичності та пружності шкіри,

Активні компоненти:

Олія жожоба - допомагає зберегти оптимально необхідний рівень вологи, розгладжує наявні зморшки і запобігає появі нових.

Олія насіння соняшнику - є прекрасним джерелом жирних кислот, лецитину, вітаміну Е. Чинить заспокійливу, зволожувальну та антиоксидантну дію. Нормалізує роботу сальних залоз, покращує еластичність шкірного покриву.

Оліябергамоту - нормалізує вироблення шкірного сала, зменшує кількість комедонів і пігментацію, запобігає утворенню вугрів, звужує пори, відновлює тканини.

Олія оливи - багата на вітаміни, мікроелементи, жирні кислоти, котрі лего вбираються. Активізує процеси регенерації та відновлення клітин, рівномірно зволожує всю поверхню шкірного покриву, усуває сухість, покращує кровообіг і еластичність.

Оліямигдалю - відмінно очищає шкіру, справляється з різними висипаннями і запаленнями, вирівнює і освіжає колір обличчя, робить шкіру гладенькою і пружною.

Олія виноградних кісточок - живить, зволожує і омолоджує шкіру. Тонізує, усуває сухість і лущення.

Оліянасіння абрикоса - має чудові відлущувальні здібності, розгладжує текстуру шкіри.

Спосіб застосування:

Олію нанести на суху шкіру обличчя, помасажувати протягом 1-2 хвилин, змити водою.
Приступити до вмивання вашим звичайним засобом для вмивання (пінка, гель, мило).

696 ₴
Немає в наявності
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендCelimax
  • Страна производительЮжная Корея
  • Форма выпускамасло
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари