Олія Какао Now Foods (Cocoa Butter) 207 мл

Код товару:NOW-07680
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Олія Какао Now Foods (Cocoa Butter), об'ємом 207 мл, є високоефективним засобом, що забезпечує глибоке живлення і зволоження для всіх типів шкіри. Ця чиста, натуральна олія, отримана із зерен какао, відома своїми відновлювальними властивостями і багатим вмістом антиоксидантів, вітаміну E і жирних кислот.

Олія какао ідеально підходить для сухої, зневодненої шкіри, сприяючи її інтенсивному зволоженню і повертаючи їй м'якість та еластичність. Її унікальні компоненти допомагають впоратися з такими проблемами, як лущення, відчуття стягнутості та дискомфорт, забезпечуючи шкірі здоровий і доглянутий вигляд.

Завдяки своїм регенеративним якостям, олія какао ефективно бореться з розтяжками і шрамами, роблячи їх менш помітними і сприяючи поліпшенню загального тону шкіри. Це робить її неоціненним помічником не тільки в повсякденному догляді, а й у періоди, коли шкіра потребує особливої турботи, наприклад, під час і після вагітності.

Ніжний аромат какао, який залишає після себе олія, додає процесу догляду за собою особливого шарму, перетворюючи його на справжнє задоволення. Масло какао легко вбирається, не залишаючи жирного блиску, що робить його ідеальним для щоденного використання.

Застосовуючи олію какао від Now Foods, ви отримуєте багатофункціональний засіб, який стане справжнім порятунком для вашої шкіри, допомагаючи їй залишатися гладенькою, зволоженою і сяючою здоров'ям.

Рекомендації щодо застосування

Для розм'якшення зачерпніть ложкою і енергійно розітріть чистими руками, поки не буде досягнута бажана текстура. Як щоденний зволожувальний крем наносьте на шкіру за потреби.

Інгредієнти: олія зерен какао (Theobroma cacao).

<0,1% лимонної кислоти (консервант).

Попередження

Цей продукт є твердим у своєму природному стані. Його колір і текстура можуть змінюватися залежно від температури.

При підвищенні температури олія тане і знову стає твердою при охолодженні. Цей природний процес може призвести до змін у зовнішньому вигляді продукту, але не впливає на його якість. Щоб розм'якшити тверде масло, його можна помістити в каструлю з гарячою водою на 30 хвилин або в мікрохвильову піч на кілька секунд.

Для мікрохвильової печі: у цій банці є мембрана з фольги. Не розігрівайте банку в мікрохвильовій печі. Для розігрівання зачерпніть бажану кількість і помістіть у безпечний для мікрохвильової печі контейнер. Дайте охолонути перед застосуванням.

388 ₴
Немає в наявності
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендNow Foods
  • Страна производительСША
  • Форма выпускамасло, твердое
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари