Medi-Peel, Крем Cica Antio, 30 мл (1,01 рідк. унції)

Код товару:MPL-34354
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Відновлювальний крем для проблемної шкіри Medi-Peel Cica Antio Cream - справжній порятунок для шкіри, яка страждає від стресів, реактивності та запальних процесів. Корейський крем для проблемної шкіри від бренду MEDI-PEEL інтенсивно відновлює й загоює пошкоджені шкірні покриви, ефективно їх лікує та заспокоює, знімає подразнення, почервоніння, запалення й висип, пригнічує розмноження хвороботворних бактерій, допомагає також шкірі боротися з такими шкірними захворюваннями, як вугрі, акне та інші, покращує обмін речовин, покращує обмін речовин, покращує обмін речовин та інші процеси, допомагає шкірі боротися з такими шкірними захворюваннями як акне та вугрі, акне та інші, покращує обмінні процеси, зміцнює судини і покращує мікроциркуляцію, покращує місцевий імунітет і захищає від подразників і агресивних впливів середовища, оберігає від негативних реакцій на шкірі, запобігає утворенню плям постакне.

ЦІК - це основа складу крему від бренду Medi-Peel, витяжка з центелли азіатської, яку використовували і вживали в їжу здавна в Китаї, і вважали, що ця рослина подовжує життя і покращує здоров'я. Центела азіатська - одна з найбільш ранозагоювальних рослин, вона відновлює шкірний бар'єр, що відповідає за захист шкіри від різноманітних негативних чинників середовища, тобто, по суті, від різноманітних подразнень, почервонінь, свербіння, запальних процесів і хвороботворної мікробної активності, запобігаючи в такий спосіб утворенню нових наслідків від запалень і подразнень на шкірі. Центелла нормалізує водно-жировий баланс, прекрасно зволожує шкіру і знімає лущення, допомагає шкірі боротися зі зневодненням, активно запускає процеси регенерації та оновлення шкірних покривів, сприяє швидкому загоєнню мікропошкоджень на шкірі, а також стимуляції росту нових клітин, підтримці пружності та еластичності шкіри, розгладженню дрібної сітки зморшок. Центелла вирівнює тон шкіри, усуває плями постакне і пігментні плями, сприяє розгладженню рельєфу, знижує видимість судинної сіточки і покращує стан куперозу і розацеа, знімає почервоніння, пом'якшує шкіру і робить її більш гладкою і сяючою здоров'ям.

Комплекс пептидів у складі крему Cica Antio Cream дає хорошу ліфтинг-профілактику і також запобігає віковим змінам шкіри, які можуть розпочатися у 25 років, а то й раніше. Пептиди стимулюють вироблення колагену й еластину, відповідно, збільшуючи еластичність і пружність шкіри, вони також сприяють розгладженню дрібної сітки зморшок, зменшують їхню глибину та виразність.

Крем має легку текстуру, швидко поглинається і не залишає після себе відчуття липкості, маски та дискомфорту, на ньому не скочуються і не залипають декоративні засоби. Крем випускається у форматі туби, його дуже зручно брати з собою, і це також забезпечує зручність у поїздках.

Основні компоненти крему Medi-Peel Cica Antio cream: Ніацинамід - або вітамін В3; бетаїн; екстракт листя німаю; екстракт зародків пшениці; екстракт кокцінії індійської; екстракт турмеріка.

Крем підходить для всіх типів шкіри. Рекомендований для проблемної шкіри, схильної до появи запалень, акне, вугрів, для чутливої шкіри з подразненнями, схильної до почервоніння, свербіння, а також для шкіри, схильної до зневоднення та лущення, куперозу та розацеа, з нерівностями тону і плямами постакне. Рекомендований для антивікового догляду і як ліфтинг-профілактики.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість крему на шкіру обличчя останнім етапом у догляді по масажних лініях.

621 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендMedi-Peel
  • Страна производительЮжная Корея
  • Форма выпускакрем
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари