Незмивний парфумований бальзам для волосся Masil (9 Protein Perfume Silk Balm) 180 мл

Код товару:MSL-06003
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Незмивний парфумований бальзам для волосся забезпечує інтенсивне відновлення і захист для сухого та пошкодженого волосся. Поживний склад на основі протеїнів пшениці, насіння бавовни та сої, гідролізованого шовку, кератину та колагену створює захисну плівку на волоссі, без ефекту жирності.

Заповнює порожнечі в сухому волоссі, обволікає його і як результат - сильне, здорове волосся і неймовірний блиск. Захищає волосся від згубного термо-впливу під час використання плойок, випрямлячів, фена тощо. Бальзам робить волосся гладким і слухняним, ідеально підходить для догляду за ослабленим і пересушеним волоссям. Розгладжує лусочки, надає м'якість і гладкість, повертає волоссю еластичність і блиск.

Засіб має ненав'язливий квітковий аромат, який тримається на волоссі від застосування до застосування. Підходить для всіх типів волосся.

Основні діючі компоненти
Екстракт алое - підходить для всіх типів волосся і нормалізує роботу сальних залоз, позбавляючи його сухості та жирності. Зволожує, не дає змоги волозі сильно випаровуватися, затримує її всередині лусочок. Загоює пошкоджені ділянки, прекрасно пом'якшує і живить локони, заспокоює подразнення і позбавляє лупи.

Екстракт камелії - контролює роботу сальних залоз, знижує жирний блиск і бореться із запаленнями. Містить коензим Q10, підвищує енергетичні можливості клітин, посилює захисний бар'єр. Зволожує і сприяє утриманню вологи в клітинах, перешкоджає появі посічених кінчиків.

Кератин - цей білок є основною частиною структури волосся, і тому регулярно піддається негативному впливу агресивних хімічних речовин, що містяться у фарбі для волосся. Кератин надає волоссю форму і безпосередньо відповідає за ступінь випрямлення. Кератин ефективно зв'язує воду і є потужним зволожувачем. Цей компонент відновлює волосся і надає йому шовковистості.

Колаген - заповнює пошкоджені ділянки волосся, відновлює і ущільнює його структуру, розгладжує кератинові лусочки. Зміцнює волосся, повертає йому природну силу, здоров'я та енергію.

Лецитин - надає блиск і шовковистість, сприяє регенерації, відновлює дуже пошкоджене волосся, зволожує.

Олія макадамії - пом'якшує волосся по всій довжині, чинить потужну лікувальну і відновлювальну дію на структуру волосся, відновлює його, робить більш пружним і еластичним.

Олія жожоба - підтримує еластичність і пружність волосся. Живить вітамінами А і Е, запобігає появі відчуття сухості, лущення і подразнення. Багата протеїнами, амінокислотами, ліпідами, вітамінами і мінералами. Завдяки цьому має ефективну живильну і зволожувальну дію, омолоджувальний і протизапальний ефект.

Протеїни кукурудзи - мають чудові відновлювальні та зміцнювальні властивості, надають волоссю об'єм, пом'якшують і живлять волосся.

Протеїни пшениці - багаті ненасиченими жирними кислотами. Ці речовини зміцнюють пошкоджене волосся, надають йому блиск і полегшують укладання. Чинять зволожувальну і зміцнювальну дію, підвищують еластичність і щільність, запобігають процесам в'янення.

Протеїни шовку - допомагають утримувати вологу у волоссі, стимулюють синтез колагену. Надають волоссю шовковистої м'якості, природної гладкості та еластичності, роблять волосся слухняним, полегшують розчісування, сприяють укладанню і збереженню зачіски, захищають волосся від ультрафіолетового світла.

Спосіб застосування
Нанести на чисте вологе або сухе волосся, використовувати перед укладанням феном. Перед застосуванням бальзаму також можна наносити кондиціонер і/або маску. Застосовувати бальзам можна під час кожного миття голови.

500 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендMasil
  • Країна виробникПівденна Корея
  • Форма випускубальзам
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари