Вітаміни для собак, Dog Mix, Life Extension, 100 г.

Код товару:LEX-19311
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Опис

  • Покращена формула з поживними речовинами
  • Не містить глютену
  • Відсутність ГМО у складі підтверджено сертифікатом Non GMO LE Certified
  • Для здоров'я вашого улюбленця

У собак є свої власні потреби в харчуванні. Як і нам, їм потрібні вуглеводи, жири, білки, вітаміни, мінерали та вода як частина збалансованої дієти. Але багато кормів для собак не містять оптимальних поживних речовин, необхідних для підтримки їхнього здоров'я. Наша суміш для собак доповнить раціон вашого улюбленця поживними речовинами, які допоможуть захистити та зберегти його загальний стан здоров'я.

Якісні інгредієнти в нашій суміші для собак забезпечують цілеспрямоване харчування, щоб сприяти підтримці оптимального здоров'я вашого собаки.

Переваги суміші для собак

  • Покращує роботу кишечника, метаболізм та імунне здоров'я завдяки пробіотикам
  • Допомагає підтримувати фізичне здоров'я, сприяє здоров'ю мозку і функції нирок за допомогою клінічно вивчених інгредієнтів
  • Містить карнітин для підтримки здорового рівня енергії та структури тіла

Інгредієнти преміальної якості для всіх

Ми вважаємо, що всі покупці заслуговують на високоякісні харчові добавки, приготовані з преміальних інгредієнтів. Зокрема й наші пухнасті друзі. Наші добавки для домашніх тварин містять інгредієнти, які відповідають тим самим стандартам, що й інші наші продукти. Ми дбаємо про те, щоб ваш улюбленець отримував ту саму харчову підтримку, що й ви, тому що це не менш важливо.

Тварини мають різні фізіологічні та структурні системи і, отже, потребують особливої їжі та поживних речовин, щоб зберігати оптимальний рівень здоров'я. Домашні тварини часто вважаються членами сім'ї, які заслуговують на особливу увагу. Щоб задовольнити цю потребу, індустрія кормів для домашніх тварин за ці роки значно зросла. Питання в тому, чи містять ці продукти достатньо якісних поживних речовин.

Найкращий друг людини

Собаки - це всеїдні, одомашнені нащадки роду Canis, які тепер є об'єктом гордості в наших будинках. Найкращий друг людини, він ідеальний компаньйон, який за належного догляду може прожити довге й активне життя. Як і людям, собакам необхідні вуглеводи, жири, білки, вітаміни, мінерали і вода в збалансованій дієті, щоб залишатися здоровими. Однак багато недобросовісних виробників неякісних кормів для собак випускають продукти, які можуть бути не ідеальними з точки зору харчування.

Як і люди, собаки схильні до дефіциту поживних речовин через неповноцінний раціон. Тому їм можуть бути корисні певні додаткові поживні речовини.

Особливі потреби організму

Карнітин - це важлива поживна речовина, що біосинтезується з амінокислот лізину та метіоніну і міститься в м'ясі. Він необхідний для транспортування жирних кислот у мітохондрії, де виробляється метаболічна енергія. Карнітин підтримує нормальний рівень енергії та здорову структуру тіла і важливий для здоров'я серця. Ліпоєва кислота також забезпечує підтримку мітохондрій і може сприяти здоровому старінню мозку у собак. Вітамін Е також важливий для здоров'я фізично активних собак.

Отже, як ви можете бути впевнені, що даєте своєму вихованцеві харчування преміальної якості? Крім високоякісних комерційних кормів, збагачених поживними речовинами, харчові добавки - найкращий спосіб забезпечити вашим улюбленцям усі вітаміни і мінерали, необхідні для довгого і здорового життя.

Цільове рішення для харчування

Наша суміш для собак допомагає захистити і зберегти здоров'я вашого вихованця. Усього дві мірні ложки на день забезпечать вашому улюбленцю вітаміни, необхідні для його здоров'я і сили. Dog Mix містить значну кількість високоякісних поживних речовин, зазвичай використовуваних у найдорожчих харчових добавках для людини. Він містить флавоноїди, амінокислоти, антиоксиданти, незамінні жирні кислоти, підсилювачі метилювання та багато іншого. Дослідження на собаках показують, що добавки з різними комбінаціями схожих поживних речовин сприяють здоровому функціонуванню мозку та нирок і підтримують фізичну форму. Крім того, Dog Mix містить пробіотики для поліпшення здоров'я кишечника, обміну речовин та імунітету.

Багато комерційних кормів для домашніх тварин не містять усіх вітамінів, амінокислот, фітонутрієнтів і сучасних антиоксидантів, що містяться в Dog Mix. Наші добавки для домашніх тварин містять ті ж поживні речовини преміальної якості, які використовуються у всіх наших продуктах.

Рекомендації щодо застосування

Перед застосуванням уважно вивчіть всю інформацію на етикетці та суворо дотримуйтесь рекомендацій.

Для собак вагою 20-30 фунтів додавайте одну мірну ложку на день у корм вашого улюбленця. Відрегулюйте кількість відповідно до ваги.

Після відкриття упаковки продукт слід зберігати в холодильнику.

Інгредієнти

Лляне борошно, безводний бетаїн, L-карнітину L-тартрат, аскорбінова кислота, діоксид кремнію, d-альфа токоферил сукцинат, екстракт розмарину, екстракт шавлії, екстракт чебрецю, рибофлавін, фолієва кислота, альфа-ліпоєва кислота, дикальцій фосфат, Betatene® [бета-каротин зі змішаними каротиноїдами (альфа-каротин, лютеїн, зеаксантин)], пробіотики (L. acidophilus, L. plantarum, B. bifidum, B. lactis), ніацин, d-пантотенат кальцію, піридоксину гідрохлорид, тіаміну гідрохлорид, помідор, мальтодекстрин, метилкобаламін.

Містить рибу (тилапію).

Попередження

  • Зберігати в недоступному для дітей місці.
  • Не слід перевищувати рекомендоване дозування.
  • Не слід купувати продукт, якщо зовнішня захисна плівка пошкоджена.

Цей продукт не замінює ветеринарну допомогу. Будь-яка тварина, що не відповідає на живильну терапію, має бути оглянута кваліфікованим ветеринаром. Завжди повідомляйте ветеринара, якщо ваша тварина приймає добавки.

Щільність може відрізнятися.

578 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендLife Extension
  • Країна виробникСША
  • Форма випускуу порошку
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари