Глюкозамін + МСМ + Хондроїтин, GLUCOSAMINE + MSM + CHONDROITIN, OstroVit, 90 таблеток

Код товару:ost-01163
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

OstroVit Глюкозамін + МСМ + Хондроітин 90 таблеток - це комплексна харчова добавка, що містить три цінні інгредієнти, такі як глюкозамін, МСМ і хондроїтин. Це препарат, доступний у формі зручних для ковтання таблеток, що забезпечує комплексну підтримку фізично активним людям і людям, які страждають від підвищеної потреби в окремих інгредієнтах.

  • Джерело трьох цінних інгредієнтів - препарат містить 1000 мг глюкозаміну сульфату, 400 мг хондроїтинсульфату та 600 мг метилсульфонілметану.
  • Зручна форма - препарат у вигляді таблетки, яку легко проковтнути.
  • 1 порція = 2 таблетки.
  • Продуктивність - одна упаковка добавки становить 45 порцій продукту.

ОстроВіт Глюкозамін + МСМ + Хондроїтин 90 таблеток - комплексна біологічно активна добавка

Глюкозамін - органічна хімічна сполука, що є амінним похідним глюкози. Це речовина, що синтезується в організмі в невеликих кількостях, а здатність виробляти її з віком знижується. Однак сполука може надходити в організм з їжею - речовина міститься в морепродуктах, хітинових панцирах ракоподібних, а також у вигляді харчових добавок.

У таблетках OstroVit Глюкозамін + МСМ + Хондроітин 90 використовується сульфат глюкозаміну, який являє собою форму сполуки, що вважається найбільш біодоступною, що виділяє сполуку кращою біодоступністю, ніж інші форми речовини.

МСМ, або метилсульфонілметан, являє собою органічну сполуку сірки. Як і глюкозамін, її часто рекомендують у разі проблем із суглобами. Крім того, сірка також бере участь у синтезі колагену та кератину. Ці речовини необхідні для підтримання сильного та здорового волосся, шкіри та нігтів.

Хондроїтин, з іншого боку, являє собою органічну сполуку, що належить до групи мукополісахаридів, яка складається із залишків глюкуронової кислоти та N-ацетилгалактозаміну. Це ендогенна речовина, що природним чином виробляється в організмі людини, але з віком її вміст в організмі знижується і знижується здатність синтезувати з'єднання. Проте речовина також міститься в деяких продуктах харчування, а також у харчових добавках.

У таблетках ОстроВіт Глюкозамін + МСМ + Хондроїтин 90 використано хондроїтинсульфат, тобто форму сполуки, що вирізняється найбільшою ефективністю серед доступних форм хондроїтину.

Лабораторно підтверджена якість

Заради здоров'я наших клієнтів продукція, яку ми виробляємо, регулярно тестується в незалежній акредитованій лабораторії для забезпечення та підтримки найвищої якості.

Приймайте 1 порцію (2 таблетки) на день, бажано вранці.

Не перевищуйте рекомендовану добову дозу споживання. Біологічно активна добавка не може використовуватися як замінник різноманітного харчування. Рекомендовано збалансоване харчування та здоровий спосіб життя. Не їжте, якщо у вас алергія на будь-який інгредієнт продукту. Продукт не варто використовувати дітям, вагітним жінкам і матерям-годувальницям. Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці.

Інгредієнти

Глюкозаміну сульфат 2KCL (з молюсків ), метилсульфонілметан, наповнювач: мікрокристалічна целюлоза; крохмаль, хондроїтину сульфат, антизлежувачі: магнієві солі жирних кислот, діоксид кремнію.

Продукт може містити молоко (зокрема лактозу), сою, арахіс, інші горіхи, насіння кунжуту, злаки, що містять глютен, яйця, рибу.

Харчова цінність

Вага нетто продукту: 128 г.

Порцій у контейнері: 45

Розмір порції: 2 таблетки

Активні інгредієнти На порцію
Глюкозаміну сульфат 1000 мг
- з них глюкозамін 590 мг
Метилсульфонілметан 600 мг
Хондроїтину сульфат 400 мг
- з них хондроїтин 360 мг
456 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендOstroVit
  • Страна производительПольша
  • Форма выпускав таблетках
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари