ОПИС
Ізолят сироваткового протеїну дуже швидко засвоюється організмом, і містить високу концентрацію амінокислот з розгалуженими бічними ланцюжками (ВСАА), які переважають у метаболізмі м'язової тканини. Вони використовуються організмом як джерело енергії для роботи м'язів і будівельного матеріалу для побудови м'язових волокон. Ізолят сироваткового протеїну відіграє дуже важливу роль у сучасному світі бодібілдингу через його здатність дуже швидко засвоюватися, крім того, він допомагає швидко відновлювати м'язи після тренування, пригнічує катаболізм і підсилює анаболізм.
Мікрофільтрований неденатурований ізолят сироваткового протеїну являє собою форму сироваткового протеїну з незмінною (неденатурованою) структурою. У цьому типі сироватки міститься 90% білка. У складі мікрофільтрованого неденатурованого ізоляту практично немає лактози, жиру і холестерину. Ці речовини відокремлюються від білка в процесі мікрофільтрації в умовах низької температури. Після фільтрації сироваткового протеїну здійснюється розпилювальне сушіння, яке також вимагає низького температурного режиму. Незважаючи на те, що цей процес є дороговартісним, він дає змогу отримати сироватковий білок, що має високу біологічну цінність.
Відмінності від звичайних ізолятів:
- Краще засвоєння і менше проблем із травленням
- Підвищує імунітет
- Має антиоксидантні властивості.
РЕКОМЕНДАЦІЇ
Додайте 1 мірну ложку (25 г) у 200-400 мл води або молока.
Кількість порцій залежить від вашої дієти.
Найкращий час для прийому: після сну, за 1-2 години до тренування, протягом години після тренування, між прийомами їжі.
СКЛАД:
- Калорії 396 ккал
- Жири 0,1 г
- Вуглеводи 0,6 г
- Білок 20,5-21,5 г (залежно від смаку)
- Сіль 0,13 г
ПОПЕРЕДЖЕННЯ
Зберігати в сухому прохолодному місці подалі від прямих сонячних променів.