Магній Цитрат Now Foods (Magnesium Citrate) 200 мг 250 таблеток

Код товару:NOW-01292
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Магній Цитрат Now Foods (Magnesium Citrate), що містить 200 мг магнію в кожній із 250 таблеток, є одним із найефективніших і найдоступніших способів забезпечити організм цим критично важливим мінералом. Магній відіграє ключову роль у підтримці здоров'я і правильного функціонування практично кожної системи в тілі людини, включно з м'язами, нервами, кістками і серцево-судинною системою. Він необхідний для більш ніж 300 біохімічних реакцій, забезпечуючи виробництво енергії, синтез білка, регуляцію рівня цукру в крові та контроль кров'яного тиску.

Вибір магнію у формі цитрату зумовлений його високою біодоступністю, завдяки чому організм може легше та ефективніше засвоювати й використовувати магній, на відміну від інших форм, що робить його найкращим вибором для швидкого й ефективного поповнення необхідного рівня мінералу.

Нестача магнію в організмі може призвести до цілої низки небажаних симптомів, включно з втомою, м'язовими спазмами та судомами, безсонням, головним болем, підвищеною дратівливістю та навіть серцево-судинними проблемами.

Ця добавка особливо рекомендується для спортсменів і людей, які ведуть активний спосіб життя, для полегшення м'язових спазмів і прискорення відновлення після фізичних навантажень. Вона також може бути корисною для людей, які відчувають стрес і безсоння, допомагаючи поліпшити якість сну і загальний психоемоційний стан. Крім того, магній цитрат підтримує здоров'я серця і кісток, запобігаючи ризику розвитку остеопорозу і покращуючи серцевий ритм.

Приймаючи магній цитрат від Now Foods, ви забезпечуєте своєму організму необхідну підтримку здоров'я. Це зручний і надійний спосіб переконатися в отриманні достатньої кількості магнію, який є незамінним для підтримки здорового й активного способу життя.

Рекомендації щодо застосування

Приймати по 2 таблетки на день під час їди.

Склад
Розмір порції: 2 таблетки
Порцій в упаковці: 125
Склад 1 порції % від добової норми
Магній (із цитрату магнію) 400 мг 95%

Додаткові інгредієнти: гідроксипропілцелюлоза, мікрокристалічна целюлоза, покриття на основі рослинних інгредієнтів, кроскармелоза натрію, стеаринова кислота (рослинного походження) і стеарат магнію (рослинного походження).

Під час виробництва не використовувалися пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски/ракоподібні або деревні горіхи. Виробляється підприємством, що відповідає вимогам належної виробничої практики (GMP), на якому обробляють інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

Тільки для дорослих. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте медичні показання. Зберігати поза досяжністю дітей.

У цьому продукті можливе природне відхилення в кольорі.

Після розкриття зберігати в прохолодному, сухому місці.

1 460 ₴
Немає в наявності
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендNow Foods
  • Страна производительСША
  • Форма выпускав таблетках
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари