Omega 3 1000mg - 100 софт гель

Код товару:818828
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Haya Labs Omega 3 - це харчова добавка, багата жирними кислотами омега-3. Вона містить високоякісний жир холодноводної риби, багатий на жирні кислоти омега-3, що має видатні оздоровчі властивості. Жирні кислоти Омега-3 підтримують роботу серця і мозку, захищають від розвитку атеросклерозу і раку, протидіють ожирінню і зміцнюють імунітет. Висока доза 1000 мг в одній порції. Систематичне вживання кислот омега-3 ефективно зменшує жирові відкладення та знижує індекс ІМТ. Жирні кислоти Омега-3 чинять гальмівну дію на утворення жирової тканини, а також мобілізують організм на її швидке розщеплення.

Дія Haya Omega 3 1000 мг:

- Допомагає стимулювати ріст м'язів

- Допомагає збільшити силу

- Підтримка імунної системи

- Прискорює процес відновлення

- Високоякісний продукт

Високоякісні жирні кислоти омега-3 особливо рекомендують людям із підвищеним рівнем холестерину, гіпертонією та серцевими захворюваннями. Жирні кислоти Омега-3 ефективно сприяють зниженню зайвої ваги, а також є важливим елементом профілактики розвитку пухлинних захворювань. Препарат підтримує серце і нервову систему. Допомагає поліпшити роботу нервової системи. Має антикоагулянтну дію і знижує рівень поганого холестерину.

Омега-3 в харчовій добавці являють собою два типи жирних кислот тваринного походження, таких як ЕПК і ДГК.

ЕПК - ейкозапентаєнова кислота належить до групи кислот омега 3. Вони містяться у великій кількості, особливо в морській рибі: лососі та тунці. Сам організм може синтезувати невелику кількість кислоти ЕПК з АЛК (альфа-ліноленової кислоти). В організмі людини він здебільшого відіграє протизапальну роль, підтримує правильне функціонування системи кровообігу. Він ефективно діє як поживна речовина для мозку та підтримує пам'ять і мислення. Він також відіграє ключову роль у функціонуванні нервової системи. Має протизапальний ефект. Тривале приймання омега-3, включно з кислотою ЕПК, ефективне для зниження рівня тригліцеридів.

DHA - належить до поліненасичених жирних кислот омега-3. ДГК відіграє важливу роль у функціонуванні нервової системи. При регулярному вживанні підтримує роботу імунної та серцево-судинної систем. Крім того, він полегшує симптоми ревматизму, впливає на гормональний баланс і сприяє виведенню токсинів з організму.

Рекомендації щодо застосування:

Приймайте по 1 дозі 1-2 рази на день.

315 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендHaya Labs
  • Страна производительСША
  • Форма выпускав капсулах
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари