Панкреатин Now Foods (Pancreatin 10X) 200 мг 100 капсул 100 капсул

Код товару:NOW-02945
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Панкреатин Now Foods (Pancreatin 10X) 200 мг 100 капсул - це високоефективна харчова добавка, створена для підтримки травного процесу і полегшення роботи підшлункової залози. Цей продукт являє собою концентрований комплекс ферментів, отриманих із підшлункової залози свиней. Ферменти в складі панкреатину включають ліпазу, амілазу і протеазу, які сприяють розщепленню жирів, вуглеводів і білків відповідно, полегшуючи їх засвоєння організмом.

Особливість цього продукту полягає в його високій концентрації, позначеній як "10X". Це означає, що кожна капсула містить ферменти, здатні переробити в десять разів більше жирів, вуглеводів і білків, ніж міститься в одній капсулі. Така концентрація робить панкреатин особливо корисним для людей із недостатньою секрецією підшлункової залози, проблемами травлення або для тих, хто пережив видалення частини шлунка чи підшлункової залози.

Панкреатин може бути рекомендований як частина комплексної терапії при хронічному панкреатиті, кістозному фіброзі або після операцій на шлунково-кишковому тракті. Він допомагає знизити дискомфорт після їжі, поліпшити засвоєння поживних речовин і полегшити симптоми здуття живота, газоутворення і діареї.

Використання панкреатину від Now Foods зручне завдяки його формі випуску в капсулах, які легко проковтнути. Цей продукт підходить як для короткострокового полегшення симптомів, так і для довгострокового використання в якості підтримки травної системи.

Панкреатин від Now Foods - це потужний помічник для вашого травлення, який забезпечує надійну підтримку в будь-який час. Він полегшує роботу підшлункової залози і сприяє більш повному засвоєнню поживних речовин, допомагаючи вам залишатися здоровим і активним.

Рекомендації щодо застосування

Приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день між прийомами їжі.

Склад
Розмір порції: 1 капсула
Кількість в 1 порції % від добової норми
Панкреатин 10X (свинячий) (еквівалент 2000 мг) 200 мг **
Амілаза 50 000 одиниць USP **
Протеаза 50 000 одиниць USP **
Ліпаза 4000 одиниць USP **
** Добова норма не визначена.

Додаткові інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, желатин (капсула), порошок MCT (середньоланцюгових тригліцеридів) і діоксид кремнію.

MCT з кокосової/пальмоядрової олії.

Під час виробництва не використовується пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски або кунжут. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

Продукт призначений тільки для дорослих.

У разі вагітності/годування груддю, прийому медичних препаратів або наявності будь-якого захворювання слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням продукту.

Зберігати в місці, недоступному для дітей.

Не вживати в їжу пакетик для збереження свіжості.

Можливі природні відмінності в кольорі продукту.

Зберігати у флаконі. Після відкриття упаковки зберігати в прохолодному, сухому місці.

619 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендNow Foods
  • Страна производительСША
  • Форма выпускав капсулах
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари