Carnitine 100.000 mg CarniZone - 1000 мл - Orange

Код товару:818087
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Це суперконцентрований рідкий препарат L-карнітину в поєднанні з таурином і вітамінами групи B, які допомагають знизити втомлюваність, втому та виснаження і підтримують нормальний енергетичний обмін (вітаміни B2, B5, B6). Крім того, вітамін B1 сприяє нормальній роботі серця, розумовій діяльності та нормальній психологічній функції.

Найважливіша властивість карнітину - це поліпшення вироблення енергії, участь у виробництві серотоніну та нейротрансмітерів у мозку. Карнітин транспортує жирові кислоти в мітохондрії м'язів, де відбувається їхнє розщеплення з виділенням енергії, унаслідок чого окислюється жир і виробляється додаткова енергія, необхідна для підтримання високої життєвої активності. Він також виводить з організму токсичні сполуки, запобігаючи тим самим їхньому накопиченню. За нестачі л-карнітину в організмі всі зайві жири, що надходять з їжею, перетворюватимуться на підшкірний жир.

Таурин і Вітаміни групи В є основою для енергетиків і застосовується для стимулювання організму. Він покращує координацію рухів, концентрацію і роботу головного мозку в цілому. Добавка стимулює роботу нервової системи, відповідає за передачу нервових імпульсів, стресостійкість організму. У результаті чого поліпшується реакція. Оскільки при збільшенні швидкості передачі нервових імпульсів до м'язового волокна, на реакцію потрібно менше часу. Таурин транспортує глюкозу до м'язів, що сприяє їхньому швидкому відновленню. Під час перерв між серіями вправ порція вуглеводів насичує м'язові клітини, що дає змогу новий підхід робити ефективніше. Без втоми і з великою кількістю повторень.

Таурин знижує рівень ліпідів у крові, нормалізує рівень кальцію в очах і серці. Після застосування добавки значно поліпшується зір і серцебиття. Бодібілдери застосовують таурин для регулювання рівня рідини в м'язах для синтезу білка, що необхідно для росту м'язів.

Рекомендації щодо прийому:

Максимальна доза - 10 мл. Застосовуйте приблизно за 30-45 хвилин до фізичної активності. Випийте прямо або додайте воду чи спортивний напій. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу!

689 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендAMIX
  • Страна производительВеликобритания
  • Вкусапельсин
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари