Норвезький риб'ячий жир, Cod Liver Oil, Carlson Labs - риб'ячий жир з печінки тріски, постачає організм вітамінами (з рибної печінки) A і D і найважливішими Омега-3 жирними кислотами - ЕПК і ДГК. Омега-3 жирні кислоти використані в формі тригліцеридів для забезпечення максимального засвоєння організмом. Омега-3 кислоти підтримують роботу мозку, здоров'я серцево-судинної системи, імунну функцію, рухливість суглобів, покращує зір і сприяють зміцненню здоров'я. Деякі дослідження показали, що омега-3 жирні кислоти можуть стимулювати імунну систему і захищати нас від цілого ряду захворювань, включаючи хворобу Альцгеймера. Омега-3 жирні кислоти - це не одна поживна речовина, а комплекс поживних речовин, який включає ейкозапентаєнову (ЕПК) і докозагексаеновую (ДГК) кислоти. Обидві містяться в значній кількості в тканинах тіла холодноводних риб, що є однією з причин нестачі їх в раціоні великої кількості людей.
Рекомендоване застосування:
Дорослим приймати по 3 гелеві капсули в день під час їжі.
Інші інгредієнти: М'яка гелева оболонка (яловичий желатин, гліцерин, вода), натуральний лимонний ароматизатор. Містить рибу (тріску).
Не містить: глютен, консерванти
Попередження: зберігати в сухому, прохолодному місці недоступному для дітей.
- БрендCarlson Labs
- Кількість в упаковці, шт100
- Корисні речовинижирні кислоти