Energy Gel 18*40 г- банан 04/2023

Код товару:819526
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Energy Gel від Quamtrax - це смачна натуральна добавка, яка є концентрованим джерелом енергії. Energy Gel забезпечують необхідні поживні речовини допомагаючи підтримувати працездатність під час тривалих тренувань, щоб ви довше почувалися сильними та енергійними. Енергетичний гель з таурином ідеально підходить для прийому перед фізичними вправами або під час них, якщо ви хочете досягти найкращих результатів. Гелі представлені в індивідуальному форматі. Їх дуже легко носити з собою і приймати під час тренування.

Quamtrax ENERGY GEL містить комбінацію трьох різних джерел вуглеводів, які одночасно забезпечують негайну і тривалу енергію, легко засвоюються і зменшують дискомфорт у шлунку. Для того, щоб зробити його формулу ще більш повною, було додано амінокислоти з розгалуженим ланцюгом BCAA (лейцин, ізолейцин і валін у співвідношенні 2:1:1). Енергетичний гель з таурином - ключ до тривалої високоінтенсивної роботи.

УСІ ПЕРЕВАГИ

Амінокислоти: вони містять BCAA, які допомагають зменшити пошкодження м'язів і поліпшити відновлення, зменшити розумову втому.

Вуглеводи: Забезпечує готову до вживання енергію, суміш декількох вуглеводів в поєднанні для кращого засвоєння.

Кофеїн: Допомагає підвищити продуктивність завдяки підвищенню уваги та концентрації, є додатковим зарядом енергії, кожен гель містить 57 мг кофеїну та 0% поліолів.

Таурин: наш гель з таурином містить мальтодекстрин і циклодекстрин для отримання більш тривалої енергії, уникаючи сплесків інсуліну, таурин збільшує цю енергію і покращує розумову концентрацію.

Рекомендації щодо застосування:

Приймайте по 1 пакетику (40 г) до, під час або відразу після тривалої фізичної активності, щоб заповнити потребу у вуглеводах.

РЕКОМЕНДОВАНА ДЕНЕВА норма: 1 пакетик (40 г) на день або в міру необхідності

1 048 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендQuamtrax
  • Страна производительИспания
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари