
ОПИС
Ферменти лактози Kal - це продукт високої чистоти та гарантії якості для тих, хто не переносить лактозу. Ферменти забезпечують організму підтримку у перетравленні молочного цукру на молочних продуктах.
Лактоз - це цукор, що міститься в молочних продуктах. Ферменти лактози зазвичай виробляються організмом для розщеплення (перетравлення) лактози. Непереносимістьвиникає, коли організм виробляє невелику кількість ферменту лактози. Щоб не відмовлятися від прийому молочних продуктів і не отримати дефіциту важливого вітаміну Д, кальцію, білка та вітаміну В2, можна приймати ферменти лактози в добавці.
Прийом ферменту лактози з молочними продуктами відповідно до вказівок лікаря може допомогти запобігти розладу травлення, здуття живота, спазми, гази і діарею,
РЕКОМЕНДАЦІЇ
- Застосовувати лише відповідно до вказівок.
 - Приймайте 2 капсули з їжею або склянкою води.
 
СКЛАД
Порція: 2 капсули.
Порцій в упаковці: 30.
| Лактаза (постачання 250 одиниць FCC [1000 одиниць FCC / г) | 250 мг | * | 
| *Добова доза не визначена. | ||
Інші інгредієнти:желатин, олія соняшникової олії, гліцерин, лецитин (соняшник), діоксид титану та сорбіт.
ПОПЕРЕДЖЕННЯ
Не використовувати, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня.
Зберігати в недоступному для дітей місці.
Про прийом цього продукту необхідно повідомити вашого лікаря.
Зберігати у прохолодному сухому місці
- БрендKal
 - Країна виробникСША
 - Кількість в упаковці, шт60
 
