Вітаміни групи В (комплекс) GreenDay B-Complex AMIX - 60 капсул

Код товару:817891
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Надзвичайно високоякісна формула вітамінів B-групи, в якій навіть вітаміни в капсулі можуть засвоюватися як природні. Цей комплекс складається з унікальних вітамінів групи B Lalmin® B у поєднанні з висушеними цільноклітинними дріжджами (Saccharomyces cerevisiae). Ці дріжджі містять підвищений рівень вітамінів групи B (тіамін, рибофлавін, ніацин, піридоксин, пантотенова кислота, фолієва кислота, біотин і кобаламін).

Натуральне дріжджове бродіння було збагачене невеликою кількістю вітаміну B. Отриману дріжджову масу пастеризують, потім сушать, щоб сформувати певні фракції, які потім подрібнюють на порошок. Цей процес дає змогу вітамінам взаємодіяти з дріжджовими клітинами та їхніми компонентами, тож вітамін не потребує синтетичної форми та хімічної обробки, оскільки він зв'язується з натуральним продуктом. Ретельна і дбайлива обробка продукту дає змогу зберегти структуру всіх вітамінів і мікроелементів. Це дає змогу зберегти Вітаміни В у природній формі, яка набагато легше засвоюється людським організмом.

Вітаміни групи В допомагають підтримувати нормальний енергетичний обмін і нормалізують функціонування нервової системи. Сприяють нормальному утворенню червоних кров'яних тілець, допомагають зменшити відчуття втоми, впливають на підтримання нормального стану шкіри, волосся і слизових оболонок. Вітамін B також може впливати на засвоєння вуглеводів і білків.

Рекомендації щодо прийому:

Приймати по 1 капсулі на день під час їди. Запивати великою кількістю води.

479 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари