МСТ олія, MCT OIL, OstroVit, 500 мл

Код товару:ost-01012
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

OstroVit MCT Oil - це харчова добавка, яка є джерелом жирних кислот MCT із середньою довжиною ланцюга. Це препарат, доступний у рідкій, зручній для вживання формі, запакований у пластикову пляшку, яка не містить BPA. Цей продукт особливо рекомендується спортсменам і фізично активним людям.

  • Джерело середньоланцюгових жирних кислот MCT (середньоланцюгові тригліцериди) - одна порція харчової добавки містить 12 г жирів, включно з каприновою або каприловою кислотою.
  • Ефективність - Упаковки продукту ємністю 500 мл вистачає на 39 порцій біологічно активної добавки.
  • Зручна форма. Препарат у формі олії забезпечує зручність вживання і є чудовим рішенням для людей, яким важко ковтати таблетки.
  • Нейтральний смак і запах, що не спричиняє дискомфорту під час прийому.
  • Підходить для вегетаріанців і веганів. Продукт не містить інгредієнтів тваринного походження.

Олія MCT - жирні кислоти із середньою довжиною ланцюга.

ОліяМСТ, або середньоланцюгові тригліцериди, є насиченими жирами, що складаються з жирних кислот, які містять від 6 до 10 (а за деякими даними і до 12) атомів вуглецю.

Олію MCT найчастіше отримують із кокосової олії, а також пальмової олії або молочного жиру. Хоча це насичений жир, він відрізняється від інших жирних кислот цієї групи, що зумовлено, зокрема, іншим способом всмоктування - олія МСТ всмоктується з епітеліальних клітин кишківника і за допомогою ворітної вени надходить безпосередньо в печінку. Це означає, що сполука з травної системи потрапляє безпосередньо в систему кровообігу зі швидкістю, аналогічною глюкозі. Крім того, для її перетравлення не потрібна присутність ліпази та жовчі, що сприятливо впливає на темп процесу.Олія МСТ складається з жирних кислот, таких як капронова кислота, що містить шість атомів вуглецю, каприлова кислота з вісьмома атомами вуглецю або капринова кислота, що складається з десяти молекул вуглецю. Це продукт, який часто використовують як компонент вітамінних харчових добавок. Як джерело жирів олія МСТ позитивно впливає на засвоєння жиророзчинних вітамінів. Крім того, сполука є джерелом енергії, вирізняється нейтральним смаком та запахом, завдяки чому її охоче використовують люди, які дотримуються кетогенної дієти, зокрема як інгредієнт куленепробивної кави. Олію МСТ також використовують у косметиці як інгредієнт засобів для догляду за шкірою та волоссям.

Вживати по порції продукту по 12 г (2 столові ложки) двічі на день під час їди. Рекомендовану порцію продукту можна збільшувати на 12 г кожні 3 дні, щоб отримати оптимальну порцію, яка відповідає вашим потребам. Вживання разової кількості продукту понад 100 г може спричинити дискомфорт у шлунково-кишковому тракті.

Не перевищуйте рекомендовану денну норму. Біологічно активна добавка не може використовуватися в якості заміни різноманітного харчування. Рекомендовано збалансоване харчування та здоровий спосіб життя. Не вживайте, якщо у вас алергія на якийсь інгредієнт продукту. Продукт не варто вживати дітям, вагітним жінкам і матерям-годувальницям. Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці.

Інгредієнти

Олія MCT містить жирні кислоти із середньою довжиною ланцюга з насіння олійних культур Гвінеї.

Продукт може містити молоко (зокрема лактозу), сою, арахіс, інші горіхи, насіння кунжуту, злаки, що містять глютен, яйця, ракоподібні, рибу.

Харчова цінність

Вага нетто продукту: 500 мл.

Порцій у контейнері: 39

Розмір порції: 12 г.

Харчова цінність За 100 г На порцію % РІ*
Енергія 2847 кДж/680 ккал 342 кДж/82 ккал 4%
Товстий 100 г 12 г 17%
- з них насичені жирні кислоти 100 г 12 г 60%
Вуглеводи 0 г 0 г -
- з них цукрів 0 г 0 г -
Білок 0 г 0 г -
Сіль 0 г 0 г -
СКЛАД ЖИРНИХ КИСЛОТ:
C8:0 Каприлова кислота 50-65 г 6,0 г - 7,8 г -
C10:0 Квас Капринова кислота 30-45 г 3,6 г - 5,4 г -

*RI - Еталонне споживання

Виготовлено для: OstroVit Sp. з оо

464 ₴
Немає в наявності
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендOstroVit
  • Страна производительПольша
  • Форма выпускажидкая форма
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари