Злаки

Фільтри
Знайдено 10 товарів
Пророщені зерна бобових (сочевиця, нут, маш, соя), Добра їжа, 150 гПророщені зерна бобових (сочевиця, нут, маш, соя), Добра їжа, 150 г

Готов до відправлення
229 ₴
Гарячі пластівці, 10 злаків, цільнозернові, Bob's Red Mill, 709 гГарячі пластівці, 10 злаків, цільнозернові, Bob's Red Mill, 709 г

Готов до відправлення
479 ₴
Овочева норма, Добра їжа, суміш пророслих зерен, овочів і спецій, 150 г

Готов до відправлення
523 ₴
Пророщені зерна, Добра їжа, подрібнені пророщені зерна, 10 стіків по 10 г, 100 г

Готов до відправлення
263 ₴
Чипсы кокосовые - 30 г - натуральные

Немає в наявності
83 ₴
Чипсы кокосовые - 30 г - ваниль

Немає в наявності
83 ₴
Солод житній ферментований мелений мелений, Добра їжа, 150 г

Немає в наявності
116 ₴
Солод житній ферментований мелений, Добра їжа, 10 стіків по 10 г, 100 г

Немає в наявності
132 ₴
Відгуки про Злаки
3 оцінок та 3 відгуків
Дмитро А.
29 трав. 2025 р.
П’ю цю суміш вже другий тиждень. Смак специфічний, але з соком або смузі нормально. Не знаю, чи допомагає, але як на мене урізноманітнює звичайні стандартні страви.
Lida Logvin
24 квіт. 2024 р.
Підкажіть будь ласка, а який склад у цього продукту і в яких пропорціях? Для мене це дуже важливо. Буду вдячна за Вашу відповідь.
Djini
24 квіт. 2024 р.
К сожалению, пропорции производитель не указывает, но в составе есть овес, пшеница, ячмень и кукуруза, которые являются источниками: 1. Витамины: А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, Холин, РР, С. 2. Микроэлементы: Бор, Молибден, Селен, Хром, 3. Железо, Ванадий, Марганец, Цинк, Йод, Медь, Фтор. 3. Макроэлементы: Калий, Кальций, Кремний, Магний, Фосфор. 4. Незаменимые аминокислоты: Валин, Изолейцин, Лейцин, Лизин, Метионин, Трионин, Триптофан, Фенилаланин. 5. Заменимые аминокислоты: Аланин, Аргинин, Аспаргиновая кислота, Гистидин, Глицин, Глутаминовая кислота, Пролин, Серин, Терозин, Цистин. 6. Кислоты: Щавелевая, Лимонная, Молочная, Янтарная, Уксусная, Пропионовая. 7. Сахара и углеводы: Фруктоза, Глюкоза, Сахароза, Мальтоза, Мальтотриоза, Глюкодифруктоза, Раффикоза, Фруктозан, Арабикоза, Ксилоза. 8. Ферменты: Липаза, Цитаза, Протеаза, Фосфатаза, α- и β-Амилаза.