Триптофан Pure Encapsulations (L-Tryptophan) 90 капсул

Код товару:PE1850
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

L-триптофан є незамінною амінокислотою, яка може сприяти зняттю стресу і здоровому сну кількома способами. Неможливість добре виспатися вночі може підвищити рівень стресу, що, за іронією долі, може призвести до того, що ви будете спати вночі і турбуватися. L-триптофан від Pure Encapsulations є зручним джерелом цієї амінокислоти, тож вам не потрібно турбуватися про те, щоб мати ідеально збалансовану дієту щодня, також. Кожна капсула містить 500 міліграмів триптофуру™ l-триптофану.

Оскільки l-триптофан є попередником серотоніну, він може стимулювати вироблення нейротрансмітером вашого організму. Серотонін сприяє розслабленню, що може допомогти вам швидше заснути і довше спати. Ви також можете відчувати менше перевертань через те, що l-триптофан може сприяти більш якісному сну; ефективний 'відновлювальний сон дає змогу вашим м'язам та іншим частинам тіла відновлюватися, щоб ви могли почуватися краще весь день. Оскільки вироблення серотоніну може природним чином знижуватися з віком, добавки L-триптофану можуть знімати втому, пов'язану з процесом старіння.

Крім того, l-триптофан може допомогти вам розслабитися і сприяти здоровій емоційній обробці. Жінки можуть отримати особливо суттєві переваги, особливо в цей час місяця: у вас може бути більше шансів на позитивний настрій, в основному через зниження дратівливості під час менструального циклу. Нарешті, триптофан може допомогти зменшити час від часу потяг до їжі. Ці капсули L-триптофану також містять вітамін B6 і ніацин, які є кофакторами, що можуть підтримувати засвоєння основного інгредієнта.

Приймати від двох до шести капсул на день, розділеними дозами між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні, кожна пляшка на 90 капсул із рослинних капсул L-триптофану Pure Encapsulations має тривати від 15 до 45 днів.

Pure Encapsulation прагне розробляти і виробляти високоякісні гіпоалергенні харчові добавки. Контроль якості в процесі розробки та виробництва має першорядне значення. Усі продукти Pure Encapsulation зроблені з найбільш біодоступних інгредієнтів.

Як харчову добавку приймати по 2 капсули 1-3 рази на день між прийомами їжі.

Зберігати в прохолодному сухому місці.

Не приймати вагітним і жінкам, які годують груддю.

Якщо у вас є будь-які проблеми зі здоров'ям або ви приймаєте будь-які ліки, особливо психіатричні, перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Не використовуйте одночасно з антидепресантами.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Використовуйте тільки в тому випадку, якщо захисне ущільнення не пошкоджено.

Примітка: вміст може не заповнювати упаковку для розміщення необхідного маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Ці твердження не були оцінені Управлінням з контролю за продуктами і ліками (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь-яких захворювань або захворювань. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої програми вправ або харчових добавок або перед використанням цих або будь-яких інших продуктів під час вагітності, або якщо у вас серйозне захворювання.

3 729 ₴
Немає в наявності
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендPure Encapsulations
  • Количество, шт90
  • Страна производительСША
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари