Creatine monohydrate - 250 г (пакет)

Код товару:818088
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Creatine Monohydrate - це харчова добавка найбільш популярна серед спортивних добавок. Він добре відомий серед професійних спортсменів як речовина, що може допомогти швидко відновити запаси АТФ (енергії) і потенційно допомогти подолати вищі навантаження, піднімати важчі ваги та швидше бігати на короткі та середні дистанції. Це високоякісний, надчистий креатин, який пройшов клінічні випробування (ВЕРХ).

Моногідрат креатину давно широко використовується в спорті. У нашому організмі близько 95 відсотків креатину знаходиться в скелетних м'язах. Він допомагає виробляти енергію, необхідну м'язовим клітинам, за рахунок оптимізації виробництва аденозинтрифосфату (АТФ). АТФ - основне джерело енергії в клітинах. Дослідження підтверджують, що креатин збільшує фізичну працездатність за рахунок дуже інтенсивних короткострокових фізичних вправ. Позитивний ефект спостерігається при щоденному прийомі 3 г креатину.

Для максимального ефекту від вживання креатину, потрібно звертати увагу на якість продукції, що купується. Це дуже важливо, оскільки від прийому дешевого креатину неможливо отримати належного ефекту, в результаті наповнення ринку дешевим китайським креатином, якість якого далеко не можна порівняти з креатиновими продуктами найвищої якості, багато хто зіткнувся з подібною проблемою. Дешевий креатин зазвичай містить велику кількість натрію, що часто призводить до надмірного накопичення підшкірної води (опухле обличчя) і навантаження на нирки.

AmixTM Creatine Monohydrate максимально чистий і ефективний. Тож обирайте продукцію найвищої якості за доступною ціною, пропоновану фахівцями Amix. Для досягнення найкращих результатів рекомендується використовувати з білком, глутаміном і амінокислотами.

Рекомендації щодо прийому:

Змішайте 3/4 мірні ложки (3 г) з 200-300 мл води або соку і негайно випийте. Використовуйте приблизно за 30-60 хвилин до тренування. Спортсмени, які використовують моногідрат креатину, мають споживати щонайменше 2000 мл води на день для максимального зволоження.

617 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендAMIX
  • Страна производительВеликобритания
  • Вес, г250
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари