MuscleCore® OptiMass Beef Gainer - 2500 г - білий шоколад

Код товару:820413
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

OptiMass™ Beef Gainer - видатний гейнер на основі фірмового ізоляту яловичого білка HydroBEEF® (гідролізовані яловичі пептиди) і високоякісної вуглеводної матриці .

OptiMass™ Beef Gainer містить дуже мало жиру й абсолютно не містить лактози. Ізолят яловичого білка HydroBEEF® є одним із найкращих джерел білка. Споживання яловичого білка силовими атлетами має давню традицію.

Opti-Mass™ Beef Gainer призначений для всіх, хто хоче збільшити м'язову масу і силу.

Переваги:

  • " білок сприяє зростанню м'язової маси
  • " білок сприяє підтримці м'язової маси
  • " підсолоджений екстрактом стевії та сукралозою
  • " менше 2 г цукру на порцію
  • " з Файберсолом®
  • " з МСТ - тригліцеридами середнього ланцюга
  • " Не містить лактози
  • " з HydroBeef™, виробленим у Швеції компанією Prollant Health Inc.
  • " без аспартаму
  • " добре розчинний

MCT (тригліцериди із середнім ланцюгом) містять природні жирні кислоти: каприлову кислоту (C8:0), капринову кислоту (C6:0) і капринову кислоту (C10:0).

Молекулярна маса Waxy Maize крохмалю і Vitargo® більша, ніж у мальтодекстрину, а декстроза має здатність переміщатися по шлунку швидше, ніж декстроза або мальтодекстрин!

Амінокислоти BCAA є будівельними блоками білка, який сприяє зростанню і підтримці м'язової маси. Комбінація цих незамінних амінокислот (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін) складає близько 33% від загального м'язового білка.

L-глютамін - найпоширеніша амінокислота в організмі, що становить понад 60% пулу вільних амінокислот у скелетних м'язах і понад 20% від загальної кількості циркулюючих амінокислот.

BevGrad™ XtraSmooth Flax - це золоте лляне насіння дуже тонкого помелу, яке пройшло термічну обробку з використанням процесу MicroSure™ Plus, щоб передати природні переваги льону в спортивні напої. Його легко включають у рецептури без шкоди для смаку, забезпечуючи омега-3, клітковину і довголанцюгові вуглеводи.

Kre-Alkalyn ®- це нова форма креатину з pH вище 12, що досягається за рахунок використання запатентованого в усьому світі виробничого процесу. Kre-Alkalyn ® - це 100% стабільний креатин без навантаження, без циклу, без побічних ефектів, який дає негайні результати.

Стійкий до травлення декстрин Fibersol ® -2 являє собою розчинне кукурудзяне волокно, яке діє як низькокалорійний наповнювач і містить 90 відсотків харчових волокон.

Рекомендоване дозування: Змішайте 50 г (1 мірна ложка з гіркою) Opti-Mass Beef ™ з 250-300 мл води. Використовуйте блендер або ручний шейкер Amix ™. Вживайте 1-3 порції в день, в залежності від фізичної активності, спортивної активності та дієти. У тренувальні дні рекомендуємо переважно після тренування, в інші дні між прийомами їжі в якості перекусу.

Додаткові факти:

Розмір порції: 50 г (1 мірна ложка з гіркою)

Середні значення

на порцію 50 г

на 100 г

Енергетична цінність

770 кДж / 181 ккал

1540 кДж / 363 ккал

Усього жирів

0,95 г

1,9 г

Насичений жир

0,5 г

1 г

Усього вуглеводів

28 г

56 г

цукру

2 г

4 г

білок

15 г

30 г

Сіль

0,5 г

1 г

Активні інгредієнти

Кре- Алкалін®

1 500 мг

3 000 мг

(буферизований моногідрат креатину)

Гідролізований крохмаль воскоподібної кукурудзи

1 000 мг

2 000 мг

Vitargo® (ячмінний крохмаль з амілопектином )

500 мг

1 000 мг

Fibersol ® -2 (стійкий до декстрину)

500 мг

1 000 мг

Миттєві BCAA 2: 1: 1: 1

500 мг

1 000 мг

L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін

Мікронізований L-глютамін мікронізований

500 мг

1 000 мг

MCT - Тригліцериди із середньою довжиною ланцюга

250 мг

500 мг

Подрібнене лляне насіння - BevGrad™ XtraSmooth flex

250 мг

500 мг

CFM ® і BevGradTM XtraSmooth Flax є зареєстрованими товарними знаками Glanbia PLC. Fibersol ® -2 є зареєстрованою торговою маркою Matsutani Chemical Industry Co., Ltd. Vitargo® є зареєстрованою торговельною маркою Swecarb. Kre-Alkalyn® є зареєстрованою торговельною маркою Лабораторії досліджень і розробок у галузі біоцевтики (BR&D).

Моногідрат креатину з корекцією pH - патент США № 6,399,661. Очікується отримання міжнародних патентів. Усі міжнародні права захищені.

Інгредієнти: полімери глюкози (мальтодекстрин), гідролізований пептид яловичини HydroBeef ™ - 30%, какао-порошок (тільки зі смаком шоколаду), рисові полісахариди, забуференний моногідрат креатину (Kre-Alkalyn®), гідролізований крохмаль воскової кукурудзи з довгим ланцюгом надвисокої молекулярної маси. , амілопектин ячмінного крохмалю (Vitargo®), стійкий до травлення мальтодекстрин (Fibersol® -2), інстантізірованние амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (BCAA 2:1:1 - L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін), мікронізований L-глутамін, ароматизатор, тригліцериди із середньою довжиною ланцюга (порошок МСТ - тригліцериди каприлової кислоти/капринової кислоти, казеїнат натрію, глюкозний сироп, емульгатор: E472c), мелене лляне насіння BevGrad™ XtraSmooth Flax, стабілізатор: карбоксиметилцелюлоза натрію; емульгатор: соялецитин; буряковий сік (тільки з ніжним смаком лісових ягід); хлорид натрію; підсолоджувачі: сукралоза, ацесульфам-К і глікозиди стевіола.

Попередження про алергени: може містити сліди яєць, глютену, риби, горіхів, арахісу та молюсків (ракоподібних і молюсків).

Попередження: не використовуйте цей продукт, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Продукт не призначений для дітей. Тримайся подалі від дітей. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу! Зберігати при температурі не вище 25 ° С в сухому прохолодному місці, захищеному від сонячних променів. Продукт не слід використовувати в якості заміни різноманітного харчування. Виробник не несе відповідальності за будь-яку шкоду, спричинену неправильним використанням або зберіганням.

1 675 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендAMIX
  • Страна производительВеликобритания
  • Вес, г2500
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари