Performance Amix Creatine Creapure - 300 г Performance Amix Creatine Creapure - 300 г

Код товару:817937
0.0
  • Товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Доставка
  • Оплата
  • Гарантії

Ультра мікронізований моногідрат креатину гарантує максимальну якість, чистоту та зручність використання. При дотриманні рекомендованого дозування креатин збільшує фізичну працездатність у послідовних короткострокових інтервалах високоінтенсивних фізичних навантажень.

Креатин моногідрат ультра мікронізований, що гарантує максимальну якість, чистоту і зручність використання, підтримує заповнення енергії - збільшує енергетичний потенціал, вибухову силу, прискорює регенерацію і нарощує м'язову масу. При дотриманні рекомендованого дозування креатин збільшує фізичну працездатність у послідовних короткострокових інтервалах високоінтенсивних фізичних навантажень.

Моногідрат креатину підтримує ріст м'язів. Підтримує збільшення вибухової сили. Допомагає збільшити обсяг м'язових клітин. Сприяє швидшій регенерації. Це найпоширеніша форма креатину, щодо якої було проведено сотні наукових досліджень. Мабуть, усі професійні публікації описують креатин як абсолютно нешкідливу речовину, яка посідає незамінне місце в спортивному харчуванні через свій вплив на спортивні результати. Моногідрат креатину є найбільш часто використовуваним і тестованим протягом багатьох років.

Як креатин діє у вашому тілі?

Відомо кілька способів, якими креатин сприяє росту м'язів. Одне з них це підвищення сили і м'язової витривалості під час тренування - це підтримка для більш ефективних тренувань. Чим старанніше Ви можете тренуватися, тим більше Ви досягнете. Більш швидка регенерація дасть вам змогу тренуватися частіше. Що швидше ваше тіло відновиться після напруженого тренування, то кращий результат наступного разу. Якщо у вас важкі "мертві рухи" в понеділок і важкі присідання в середу - швидка регенерація дасть вам змогу відновитися з понеділка і середи, щоб "вийти" на 100%.

По-друге креатин впливає на розмір м'язових клітин. На сьогоднішній день дослідження показали, що креатин збільшує кількість води, утримуваної в м'язових клітинах. Це надає м'язовим клітинам більше об'єму і ще більше врівноважує азотний баланс. Креатин має антикатаболічні властивості. Подальші дослідження показують, що креатин може зменшити катаболічні процеси в м'язах і дати їм змогу неухильно зростати.

Переваги:

  • прискорює ріст м'язової маси
  • прискорює зростання сили
  • підтримує анаеробну продуктивність
  • підтримує регенерацію м'язової маси

Вживати разом з іншими добавками чи окремо?

Для максимального і швидкого використання ми рекомендуємо вживати його разом з вуглеводним напоєм або будь-яким напоєм, що містить цукор.

Коли вживати креатин?

Оптимально одразу після тренування разом із вуглеводним або протеїновим напоєм.

У якій формі найкраще підходить креатин?

Згідно з останніми дослідженнями, немає жодної різниці в ефективності креатину в таблетках, капсулах або порошку.

Фаза насичення ?

Користувацький досвід і професійні публікації описують, що так звана "фаза насичення" важлива для якнайшвидшого поповнення запасів креатину. Він складається зі споживання моногідрату креатину 0, 3 г / кг / день протягом 5-7 днів. Потім Ви переходите до підтримуючої фази, коли Вам просто потрібно приймати 3-5 грамів на день моногідрату креатину.

Фаза насичення: 5-7 днів - 0, 3 г / кг / день

Підтримувальна фаза: 3-5 грамів

Рекомендації до прийому:

Добова доза становить 5 г (1 мірна ложка) за 30-60 хвилин до тренування.

885 ₴
Готов до відправлення
Доставка
Доставка по Україні:
У відділення / поштомат 'Нова пошта'
За тарифами перевізника
Кур'єр НП на вашу адресу
За тарифами перевізника
Самовивіз
за адресою
Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн.
Оплата
Приймаємо оплату:
Способи оплати:
Післяплати
Готівкою
Безготівковий розрахунок
  • БрендAMIX
  • Страна производительВеликобритания
  • Вес, г300
Відгуки покупців
Тут ще нічого немає, залиште перший відгук.
Схожі товари